Супер-мамою в Броварах обрали дружину військового ЗСУ | Трибуна

Супер-мамою в Броварах обрали дружину військового ЗСУ | Трибуна
11 Травня 2024, 20:04
Поділитися:

До Дня матері, який цьогоріч припадає на 12 травня, у КІП «ТепЛиця»  11 травня обирали супер- маму Броварів.

Участь у конкурсі «Моя супер-мама» взяли 4 учасниці.

Учасниця №1Ольга Литвиненко з синами Романом  та Тимофієм. Пані Ольга етномайстриня: вишиває сорочки, робить прикраси з бісеру та обереги для ЗСУ. У родині Литвиненків є також домашні улюбленці: рибки, папуга та два котики.

Позаяк із 24 лютого 2022 року чоловік захищає країну на сході, пані Ольга мріє про його повернення додому та перемогу, а також про власний будинок та маленького шпіца.

«Ми з чоловіком передали любов до природи і тварин нашим дітям, тому що вони всіх вуличних тварин несуть додому», – розповіла жінка.

Учасниця №2 – Юлія Андрощук та її наймолодший син Степан. Загалом у родині троє дітей: 19-річна Уляна, 15-річний Михайло та 8-річний Степан. Зареєструвала до участі жінку її старша донька, позаяк впевнена, що її мама – супер. До повномасштабного вторгнення родина багато подорожувала, однак із 2022 року Юлія разом із чоловіком почали активно волонтерити, створили волонтерський рух «Допомога перемозі».

Волонтери на допомогу ЗСУ відправили вже 17 автівок, допомагають й іншими необхідними речами. Пані Юлія – художниця: 8 років жінка навчалась у художній школі, а згодом хобі перетворила на заробіток, тож пише картини на замовлення. Із початком повномасштабного вторгнення жінка розмальовує гільзи.

Учасниця №3 – Інна Дунченко з 8-річною донькою Аріною. Сім’я Дунченків виховує одну дитину. Раніше всі разом багато подорожували, але наразі це не на часі, каже пані Інна. Жінку в родині прозвали «кулінарною богинею», позаяк готувати – це її хобі. Цьому навчає і свою доньку. Членів журі в конкурсі «Хобі» жінка пригостила власною випічкою – пирогом.

«Я люблю готувати разом із донечкою і дуже сподіваюсь, що коли вона подорослішає, то стане гарною господинею», – зазначила пані Інна.

Вільний час родина проводить на свіжому повітрі: катаються на велосипеді та скейтборді, а також разом роблять різноманітні поробки.

Учасниця під № 4 – Олександра Басенко та син Ігор. Пані Олександра – творча мама з міста Курахова, що на Донеччині. Під час вагітності жінка захопилась малюванням, пішла на спеціальні курси.

4 роки тому родина Басенків переїхала в Бровари, тут жінка продовжила відвідувати курси. Вільний час родина полюбляє проводити в сімейному колі.

Загалом конкурс складався з 5 етапів, де мами з дітьми показували свої таланти, хобі, комунікували, малювали та грали в гру «Правда чи брехня».

Оцінювало учасниць журі, де одна з суддів – Світлана Матвієнко – переможниця «Моя супер – мама- 2023». А також сімейний фотографиня Ірина Клинчук та директорка Княжицького будинку культури Олена Жданова.

Також під час заходу на сцені виступали гурт «Літл хепінінг» із Княжичів та вихованці Броварської музичної школи.

За підсумками конкурсу, перемогу здобула мама під номером 1 – Ольга Литвиненко, яка набрала найбільше балів та отримала звання «Моя супер- мама- 2024».

Вітаємо переможницю, учасниць та всіх матусь!

Читайте також

Історія успіху: як у Броварах жінкам відкрити власну справу
Замість школи і репетиторів: у Броварах жінка – підприємниця планує відкрити ліцей для учнів 10-11 класів
У Броварах жінки-підприємниці презентували бізнес-ідеї на пітчингу U&WE Hub
Грошова допомога постраждалим від війни жінкам: як зареєструватися та отримати виплати
У Броварах запрацював ФОП, релокований із Донецької області

Джерело: Трибуна – Бровари