Суд повернув стару ціну проїзду у громадському транспорті Борисполя – 4 грн 50 коп.

image
6 Березня 2019, 19:08
Поділитися:

6 березня 2019 року апеляційним адмінсудом скасовано рішення виконавчого комітету Бориспільської міської ради щодо підняття вартості проїзду в маршрутках ФОП Кисельов.
Суд повернув стару ціну проїзду у громадському транспорті Борисполя – 4 грн 50 коп.
Про це повідомив секретар міського голови Ярослав Годунок, котрий і був ініціатором подання до суду. За словами Годунка, вартість проїзду в Борисполі є несправедливою, у брудних маршрутках без відповідного технічного стану ціна за квиток не може бути високою.

«Спочатку нехай перевізники покращать стан автобусів, а потім порушують питання підвищення ціни за проїзд», — говорить Годунок. 

За словами Ярослава Годунка, нова вартість проїзду — уже вступила в силу. Завдяки рішенню суду повертаються старі тарифи в розмірі 4 грн 50 коп. Зазначимо, що така ціна на проїзд стосується лише маршрутів ФОП Кисельова.
Суд повернув стару ціну проїзду у громадському транспорті Борисполя – 4 грн 50 коп.
Підприємець-перевізник Олександр Кисельов розповів «Вістям», що позов був до виконавчого комітету, а не до ФОП і скасовано рішення про вартість проїзду саме комітету.

«Коли виконком донесе до мене інформацію про зміну тарифу, тоді ми будемо думати, що робити із ціною за проїзд. Поки ціна лишається незмінною, замовником послуги є виконавчий комітет міськради і вартість 6 грн прописана у договорі», — зазначив Кисельов.

Якими будуть дії виконкому, наразі невідомо.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама