Суд дав рік умовно киянці, яка “засвітила” роботу ППО у столиці

image
5 Липня 2023, 21:16
Поділитися:

5 липня 2023 г. 19:04

Дніпровський районний суд Києва оголосив вирок жінці, яка поширила у соцмережі матеріали про роботу ППО та наслідки ураження повітряних цілей. Їй призначили 5 років позбавлення волі, звільнивши від відбуття покарання з випробувальним терміном 1 рік.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської міської прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що жінка повністю визнала свою вину та уклала угоду зі слідством.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Дніпровський районний суд Києва затвердив угоду про визнання винуватості та призначив жінці покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, звільнивши від відбуття покарання з випробувальним терміном 1 рік”, – йдеться в повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що 16 травня 2023 року під час масованої ракетної атаки рф по території Києва, мешканці різних районів столиці здійснили відео та фото зйомку роботи протиповітряної оборони України. Відзняті фото та відео вони розмістили у соціальних мережах. Згодом вказані матеріали з’явилися на російських інтернет-ресурсах.

Читайте: СБУ викрила блогерів, які “засвітили” роботу ППО під час удару рф по Києву

Як інформувала KВ, 31 травня СБУ повідомила про підозру чотирьом блогеркам, які оприлюднили відео з роботою ППО під час російського удару по столиці. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту Завсідницям соцмереж було заборонено залишати місце проживання до 31 липня.

Читайте: Суд відправив під домашній арешт чотирьох блогерок, які “засвітили” роботу ППО у Києві

Фото: LB, Київська міська прокуратура

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона