Суботник на території ДЮСШ

image
11 Квітня 2019, 18:02
Поділитися:

Біля Бориспільської дитячо-юнацької спортивної школи висаджено хвойні дерева та оформлено квітник. На цьому весняні плани із благоустрою у адміністрації закладу не вичерпуються.
Цього тижня колектив ДЮСШ активно взявся за облаштування навколишньої території. Тренери спортшколи — Марія Гандабура, Наталія Гапон, Віра Криловська, Олена Цівун — у вільний від занять час за ініціативи директора Михайла Шкорупа висадили майже три десятки хвойних дерев та цілу клумбу квітів.

«Я дуже вдячний колективу за підтримку ідеї благоустрою, нікого не довелося умовляти, ми усі гуртом дружно і швидко посадили зелені насадження, полили, усе прибрали, тепер біля спортшколи — чисто і красиво, — показує результат старань директор ДЮСШ. — Особлива вдячність меценатам спортшколи — Володимиру Шалімову, голові Бориспільської міської партійної організації «Наш край», Ігорю Шалімову — голові фракції «Наш край» у міській раді та Василю Дусанському — майстру спорту із боксу за те, що допомогли придбати саджанці та завжди в усьому підтримують заходи в спортшколі».

Учасники суботнику фотографуватися скромно відмовилися, мовляв, працювали для душі, адже у Борисполі триває двомісячник благоустрою. Михайло Шкоруп по секрету зізнався, що це ще не всі роботи, які адміністрація закладу запланувала виконати для облаштування території: є ідея із встановленням пісочниці та гойдалок для малечі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама