Суботнє ДТП на Вітерці: про стан вагітної жінки та чоловіка, шпиталізованих у реанімацію | Трибуна

image
9 Грудня 2019, 20:37
Поділитися:

7 грудня близько 22:00 на розі вулиць Київської та Євгенія Зеленського сталася ДТП за участі одразу 5-ти автівок. «Найважчими» потерпілими виявились пасажир і водій Ауді. Саме в цей легковик і влетів Мерседес, водій якого, зі слів свідків, був п’яний. Обидва постраждалі потрапили до реанімації. Але вже сьогодні з’явились гарні новини. Чоловік і жінка – у задовільному стані, їх перевели в інші відділення. Про це «Трибуна-Броварів» розповіли в Броварській багатопрофільній клінічній лікарні.

За інформацією медиків, сьогодні 52-річного чоловіка з реанімації перевели в хірургічне відділення. У нього – закрита травма грудей. А 27-річну жінку, яка перебуває на 26 – 27 тижні вагітності, перевели до пологового відділення. У жінки – травми голови. Водночас обоє – у задовільному стані, вказують медики.



Нагадаємо, як зазначав «Інформатор Київ» із посиланням на свідків, травми отримали іще принаймні двоє. Водій Мерседеса – політравму, його також шпиталізували. У крові чоловіка тоді виявили 2,2 проміле алкоголю за норми не більше 0,2 проміле. Постраждав також 16-річний син водія, що перебував у салоні. У нього – перелом гомілкового суглобу.

За інформацією очевидців, у суботу ввечері на перехресті зіткнулись 5 автомобілів. В Ауді, що стояла на світлофорі в напрямку Броварів, на великій швидкості ззаду в’їхав Мерседес. Від удару останній вилетів на смугу зустрічного руху, де зачепив ще кілька автівок.

Читайте також:

У Броварах на «Вітерці» зіткнулось 5 автівок: двоє постраждалих у важкому стані
ДТП через нетверезого водія: вагітна жінка та чоловік – у реанімації

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари