Стихійні торгівці перебралися на нове місце

image
9 Липня 2019, 13:40
Поділитися:

Про це на нараді у міського голови 8 липня повідомив депутат 22-го округу Євгеній Боженко.

За його словами, через заборону стихійної торгівлі в центрі міста торговці перебралися до нього на округ ( вул. Верхній Вал, Київський шлях 73-81, нижній Вал, Європейська). Ввечері торговці залишають після себе купу сміття, яке ніхто не прибирає. Поліція також на ці незаконні торгівельні ділянки не навідується. Крім того, Боженко обурив факт, що на вулиці торгують діти шкільного віку, зокрема продають кабачки по 5 грн. На думку депутата, дітям краще сидіти вдома, аніж торгувати серед дорослих.

На це міський голова Анатолій Федорчук відповів, що не бачить у цьому нічого поганого, пожартувавши, що, можливо, в присутності дітей дорослі утримаються від нецензурної лексики, тим паче в рамках майбутньої «дематюкатизації», як новий законопроект вже охрестили в народі.

«А серйозно, якщо мама дозволила дитині виростити кабачки, а потім продати їх, тут немає нічого поганого. Дитина навчиться цінувати працю», — вважає Анатолій Федорчук.

Мер нагадав, що стихійну торгівлю в центрі міста ліквідували, оскільки вона перетворилася на Троєщину-2, і порадив депутату Боженко проводити роз’яснювальну роботу з виборцями, які проживають на зазначених територіях, аби вони не купляли продукти з землі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама