Створити бренд Київщини − стартував конкурс

image
15 Листопада 2019, 12:35
Поділитися:

11 листопада розпочався конкурс на найкращу концепцію туристичного бренда Київщини. До участі запрошують талановитих людей і креативні дизайнерські студії, які бажають долучитися до покращення туристичної привабливості регіону. Про це йдеться в оголошенні на сайті Київської обласної держадміністрації.

«Концепція повинна бути орієнтована як на зовнішнього, так і внутрішнього споживача. Головний приз – всеукраїнське визнання як творця бренду Київщини та контракт у розмірі 250 тисяч гривень. Відповідно до умов конкурсу, частина премії має бути спрямована на створення брендбуку та виготовлення сувенірної промоатрибутики», − зазначено в повідомленні.

Заявка на конкурс допускається за таких умов:

ідея бренду має бути авторською;
заявка містить ескіз логотипу та гасло (українською та англійською мовами) до нього;
заявка містить опис концепції бренду.

Приймання заяв − до 22 листопада включно. Переможця оголосять 25 листопада. За потреби, переможцю буде надана фахова допомога в розробленні брендбуку туристичної Київщини. Організатори конкурсу забезпечать якісне та вчасне виробництво предметів сувенірної промоатрибутики, ідеться в оголошенні на сайті КОДА.

Надсилати творчі ідеї необхідно на електронну скриньку [email protected]. У разі виникнення запитань − звертатися за телефоном: +38 066 348 0072 (Віталій).

Читайте також:

Увага, конкурс! Дітей запрошують створити новорічну іграшку
Конкурс дитячих фільмів: запрошують дітей 7-14 років
«Brovary Chalenge»-2019: переможці конкурсу знавців англійської мови безкоштовно поїдуть за кордон

Джерело: Трибуна Бровари