Створено новий маршрут №9, долю якого вирішать броварські перевізники (СХЕМА)

image
19 Лютого 2019, 20:30
Поділитися:

Маршрут №9 припинив своє функціонування кілька місяців тому після реконструкції вул. Київської. Довжина маршруту збільшилась і напрямок став «нецікавим» та «нерентабельним» для перевізників. Про це повідомляється на сторінці Броварської міської ради. 
Управлінням будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради, спільно з місцевими перевізниками та громадськістю було створено новий варіант маршруту№9 та запропоновано його на затвердження конкурсної комісії з питання перевезень, яка відбулась сьогодні. Конкурс буде оголошено найближчими днями. Сподіваємося, що перевізники переглянуть своє ставлення до цього маршруту, як до збиткового, адже це фактично єдиний транспорт, який дозволяє без пересадок чи піших прогулянок дістатися, наприклад, від вул. Петлюри до дитячої лікарні, чи мешканцям вул.Грушевського до “Терміналу”.

В соцмережах мешканці міста створили опитування, яке показує попит на існування та користування пасажирськими транспортними засобами, які будуть курсувати новоствореним маршрутом.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed