Студент із Києва виготовляє антидронові рушниці та скиди для військових, – ВІДЕО

image
19 Серпня 2023, 12:02
Поділитися:

Аспірант теплоенергетичного факультету «Київського політехнічного інституту» Владислав Гончарук розробляє спеціальні універсальні пристрої для дронів ЗСУ. Це скиди для різних типів боєприпасів, використання яких гарантує надійне кріплення і високу точність попадання снарядів.

Про це повідомили на офіційній сторінці «КПІ ім. Ігоря Сікорського» в Facebook.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Працює пристрій достатньо просто, керувати ним може всього лише одна людина-оператор, що досить зручно. Підлітаючи до ворожої цілі, дрон активує скид, відпускає боєприпас і летить назад.

Зазначимо, що Владислав Гончарук активно допомагає українській армії не лише скидами. Починав він із виготовлення павербанків для військових. Зараз юнак безоплатно розробляє для ЗСУ антидронові рушниці, снаряди й системи скидання.

https://www.youtube.com/watch?v=4sa5i1hKbrc

Нагадаємо, ми писали раніше про те, що студент Київського політехнічного інституту ім. Ігоря Сікорського Олексій Моргун розробляє унікальний колінний протез, завдяки якому тисячі поранених захисників знову зможуть ходити та навіть бігати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua