Стрілянина у Голосіївському парку: нові подробиці

image
20 Серпня 2019, 14:41
Поділитися:

Правоохоронці затримали п’ятьох активних учасників сутички з використанням зброї, що сталася вночі біля станції метро «Голосіївська».

Про це повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

При плановому обході території Голосіївського парку співробітники КП «Муніципальна охорона» помітили велике скупчення підозрілих осіб у чорній уніформі, які досить гучно щось з’ясовували між собою. При спробі чергового наряду дізнатися про причини зібрання, невідомі особи почали ображати муніципальних охоронців із застосуванням нецензурної лексики, – розповів Дмитро Загуменний.

За його словами, наряд, керуючись інструкціями, одразу доповів про ситуацію оперативному черговому та своєму керівництву. Після чого на місце події виїхали два екіпажі групи швидкого реагування (ГШР).

Після прибуття патрулів та керівництва, вони почали з’ясовувати обставини конфлікту з присутніми, однак невідомі особи здійснили напад на співробітників Муніципальної охорони та відкрили стрільбу з вогнепальної зброї, – повідомив Дмитро Загуменний.

Він додав, що невідомі вистрілили у бокове скло однієї з патрульних авто ГШР, внаслідок чого водій отримав поранення голови та був негайно госпіталізований. Крім того, старший охоронник чергового наряду отримав ножове поранення стегна.

Викликавши на місце події поліцейських, представники Муніципальної охорони надали правоохоронцям всю необхідну інформацію щодо учасників конфлікту. Тож невдовзі затримали п’ятьох активних учасників події, але частині вдалося втекти з місця події на кількох автомобілях.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганства. Тривають оперативно-розшукові заходи.

Своєю чергою, у київській поліції розповіли, що конфлікт у парку виник між представниками Муніципальної варти та приватної охоронної фірми. Троє учасників інциденту госпіталізовані.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ