Стратегію розвитку Борщагівської ОТГ маємо розробити разом з громадою , – голова райради Гусятинський

image
3 Вересня 2020, 09:38
Поділитися:

3 сентября 2020 г. 09:26

Голова Києво-Святошинської райради Дмитро Гусятинський ініціював розробку стратегії розвитку Борщагівської ОТГ. На його переконання, у цьому процесі надзвичайно важливо долучити жителів громади, оскільки саме вони є “роботодавцями”, які шляхом голосування наймають менеджера з розвитку територій, яким має стати майбутній голова ОТГ.

Про це в інтерв’ю KV розповів голова Києво-Святошинської райради Дмитро Гусятинський.

“Нам потрібно розробити стратегію розвитку Борщагівської громади як спільне бачення того, яких результатів ми очікуємо від наступного голови Борщагівської ОТГ. Люди втомились від того, що з року в рік, крім нових будинків, не з’являється більше нічого. Вже десятиліттями ми бачимо одні й ті ж самі обличчя у керма наших населених пунктів. І впливу на них не маємо. Це я вам зараз кажу навіть як голова Києво-Святошинської районної ради. Але це неправильно. На моє переконання, саме громада є “роботодавцем”, яка шляхом голосування бере собі на роботу менеджера з розвитку територій, яким мав би стати її голова. І, як справжній роботодавець, громада має ставити завдання своєму найманому працівнику”, – каже він.

в Телеграм

Дмитро Гусятинський ініціював розробку стратегії розвитку Борщагівської громади.

“Після виборів, гадаю, ніхто її не розроблятиме і, крім того, після виборів ніхто ні за що не відповідатиме, як це і відбувається останні роки. Тому важливо, щоб ми разом розробили стратегію розвитку громади і поставили завдання наступному голові, хто б ним не став, реалізовувати її”, – закінчив він.

Нагадаємо, як раніше писала KV, у селі Софіївська Борщагівка за сприяння голови Києво-Святошинської районної ради Дмитра Гусятинського відбувся форум “Нова Борщагівська громада”. Під час заходу відомі експерти розповіли про реформу децентралізації та майбутні перспективи Борщагівської громади. А Дмитро Гусятинський ініціював розробку стратегії розвитку Борщагівської ОТГ.

Читайте: Києво-Святошинська райрада підтримала програми розвитку та фінансової підтримки медичних закладів району

Фото: Києво-Святошинська райрада

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона