Стратегія розвитку Київщини на засадах смарт-спеціалізації

image
5 Вересня 2019, 20:12
Поділитися:

На Київщині розпочали роботу з розробки проектів Стратегії розвитку області на 2021-2027 роки та Плану заходів з її реалізації у 2021-2023 роках на засадах смарт-спеціалізації.

З метою координації цієї роботи голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян провів розширене засідання керівного комітету із розробки проектів Стратегії та Плану заходів.

Присутні обговорили основні завдання робочих груп, методологію розроблення регіональних стратегій на основі смарт-спеціалізації, особливості підготовки соціально-економічного аналізу за 2014-2018 роки та затвердили графік заходів, склади робочої групи і тематичних підгруп.

Голова облдержадміністрації зауважив, що досягнення стратегічних та оперативних цілей дозволить забезпечити інноваційний розвиток економіки регіону на засадах смарт-спеціалізації.

«Для мене робота над новим проектом надзвичайно важлива – це ключове. Це те, що ми хочемо бачити в регіоні, якою повинна бути область, які галузі треба розвивати та на чому робити акценти. Тому пріоритети нашої роботи будуть дуже прості – служіння людям, надання послуг для людей, розвиток інфраструктури та розвиток бізнесу. І останнє, надважливе – це розвиток людей. Ми повинні інвестувати в дітей та молодь»,- наголосив Михайло Бно-Айріян.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація