Столиця збільшує кількість ліжок для хворих на коронавірус

image
6 Листопада 2020, 12:52
Поділитися:

Київ продовжує збільшувати кількість ліжкомісць для прийому хворих на коронавірус. Уже підготували майже 4 тисячі ліжок у 24 комунальних медзакладах.

«Хочу зазначити, що місто продовжує збільшувати кількість ліжкомісць для прийому хворих на коронавірус. На сьогодні ми вже підготували майже 4 тисячі ліжок у 24 комунальних медзакладах. Зокрема, цього тижня місто визначило майже 800 ліжок у чотирьох міських лікарнях. І їх зараз готують для прийому хворих на коронавірус. – У лікарнях №3, 5, №7 та №12», – наголосив мер столиці Віталій Кличко.

Також збільшили кількість ліжкомісць для прийому хворих на коронавірус у пологовому будинку №3 та в Центрі нефрології та діалізу.

Сьогодні заповненість ліжок в столиці майже 62 %.

«Кількість киян, які потребують госпіталізації, на жаль не зменшується. Сьогодні в стаціонарах медзакладів міста лікуються 2011 хворих на коронавірус. Із них 39 дітей. У важкому стані перебувають 547 пацієнтів. Кисневу підтримку отримують 797 людей. Під апаратами ШВЛ – 38 хворих», – повідомив Віталій Кличко.

 Динаміка захворювання на коронавірус у Києві вкрай негативна. За минулу добу в Києві – понад тисячу нових випадків захворювання. Померли 14 хворих.

Усього від коронавірусу в столиці 841 летальний випадок. А підтверджених випадків захворювання на сьогодні вже 42 375.

Наталка Марків

 

Читай «Вечірку» в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ