Столиця отримала відзнаку City Partner 2023 на професійному заході з цифрової трансформації

image
15 Червня 2023, 11:50
Поділитися:

15 червня 2023 г. 11:45

Київ отримав відзнаку City Partner 2023 на Digital Enterprise Show 2023 – професійному заході з цифрової трансформації для підприємств, корпорацій і державних адміністрацій у іспанській Малазі.

Про це KВ стало відомо з повідомлення на Офіційному порталі Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Київ отримав особливу відзнаку City Partner 2023 на Digital Enterprise Show 2023 – найбільшому професійному заході з цифрової трансформації для підприємств, корпорацій і державних адміністрацій у Малазі”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Повідомляється, що Digital Enterprise Show став світовим еталоном, у якому беруть участь інноваційні компанії, постачальники технологічних рішень на основі AI, Multicloud, кібербезпеки, Blockchain, Metaverse, Data Intelligence, IoT, Cleantech та світові лідери.

Також зазначається, що війна не зупинила диджиталізацію, а навпаки – дозволила довести її можливості.

Нагадаємо, у щорічному світовому рейтингу IQAir World Air Quality Report Київ увійшов до тридцяти столиць світу з найкращими показниками стану атмосферного повітря. Опинившись між Мадридом та Токіо, Київ посів 26 місце рейтингу, потрапивши до так званої “зеленої” зони. Також столиця України отримала особливу відзнаку як місто, яке попри повномасштабну війну розбудовує систему моніторингу повітря та докладає зусиль для покращення екологічної ситуації.

Читайте: Київ увійшов у ТОП-30 столиць світу з найкращими показниками якості повітря

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона