Столичний цирк відкриває ювілейний сезон двома програмами

image
10 Жовтня 2020, 14:57
Поділитися:

Національний цирк України після 8-місячної перерви розпочинає 60-й ювілейний сезон одразу двома альтернативними програмами.

10 та 11 жовтня на манежі презентують більш традиційну програму  “День народження. Свято цирку”, яка демонструватиметься до 13 грудня.  Серед родзинок – артисти на батутній доріжці, повітряна гімнастка Марія Шевченко з карколомними трюками під куполом, гімнасти на різновисоких турніках. А також виступи акробатів на роликах і жонглерів з хулахупами і кульками, атракціон великих хижаків, феєрія дресированих голубів та папуг, школа верхової їзди, виступи ілюзіоністів і клоунів.

Друга програма циркового сезону  – інтерактивна Ecolibrum, яка розпочнеться 16 жовтня, – експериментальна та без тварин. ЇЇ назва означає  “екологічний крок руху вперед”, а мета – показати людям потребу сортування сміття у веселій розважальній формі. Також у виставі буде задіяна нова модель мінівантажівки автомобільної компанії Tesla Inc.

Крім того, у  жовтні планується програма “Геловін. Цирк жахів”, а у листопаді – програма, присвячена 60-й річниці будівлі цирку – “60 історій Київського цирку”.

Цирк працюватиме з дотриманням усіх профілактичних вимог – кожен глядач отримає брендовану маску, закуплені антисептики, у манежі належним чином облаштовані усі точки контролю і проходу.  Глядачів розсаджуватимуть у шаховому порядку з дотриманням дистанції. Квитки продаватимуться у такій кількості, аби заповнюваність цирку не перевищувала 50% місць.

Нагадаємо, у Києві влаштують виставки та авторські екскурсії в рамках проєкту «Мультикультурний fest»

Марія Катаєва

 

 

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ