Столичний парк “Інтернаціональний” поповнився ще понад двома десятками дерев (фото)

image
13 Грудня 2022, 16:33
Поділитися:

13 грудня 2022 г. 16:08

У Святошинському районі Києва в парку “Інтернаціональний” висадили ще 23 дерева. Загалом від початку року насадження парку поповнилися 54 молодими деревами.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні КП УЗН Святошинського району Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“У парку “Інтернаціональний” висадили 23 дерева: 7 кленів сріблятих та 16 платанів кленолистих.З початку року насадження парку поповнилися 54 молодими деревами: катальпами, платанами та кленами”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що загалом у 2022 році, незважаючи на складний час, у Святошинському районі спеціалісти висадили близько 400 дерев та понад 2500 кущів.

“У зимовий період рослини перебувають у стані спокою, всі життєво важливі процеси максимально уповільнені, тож навесні розпочнеться активний період росту на новому місці”, – зауважили зеленбудівці.

Нагадаємо, з наближенням новорічних свят лісівники, співробітники Держекоінспекції та патрульної поліції розпочинають проводити рейди та патрулювання територій, де ростуть молоді насадження хвойних дерев. За кожне незаконно зрубане дерево правопорушнику доведеться сплатити штраф залежно від розміру дерева.

Читайте: У КМДА оголосили орієнтовні ціни на новорічні ялинки та оприлюднили перелік адрес ярмарків з їх продажу

Фото: КП УЗН Святошинського району Києва.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона