Столичним водіям показали, як працюють інспектори з паркування (відео)

image
24 Червня 2019, 19:37
Поділитися:

Мер Києва Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці у Facebook відео, в якому показав як працюють у столиці інспектори з паркування.

«На вулиці Києва вже вийшли інспектори з паркування. Вони виявляють автівки, припарковані на зупинках громадського транспорту чи у зоні дії знаку про заборону паркуватися, і поки виписують попередження та проводять з порушниками профілактично-роз’яснювальні бесіди або залишають пам’ятку про правила паркування в столиці. Однак зовсім скоро тих, хто порушує правила паркування, будуть карати гривнею», – написав мер.

Віталій Кличко зазначив, що максимальний штраф становитиме 510 гривень. Авто ж відправлятимуть на штрамайданчик.

«До речі, за транспортування автомобіля та його перебування на штрафмайданчику теж доведеться заплатити. Тож, коштуватиме недбале паркування чимало», – підкреслив Віталій Кличко.За його словами, уникнути відповідальності не вдасться, адже інспектори отримають спеціальні планшети з базою даних МВС. За допомогою цих гаджетів можна буде за кілька секунд визначити власника автівки.

«Свої правопорушення чимало водіїв намагаються виправдати відсутністю парковок у місті. Але це неправда. Навіть у центрі столиці є велика кількість місць для паркування, де можна залишити своє авто і не заважати іншим людям пересуватися містом. Мапа з місцями для паркування тут: https://parkservis.kiev.ua/services», – написав Віталій Кличко.

Читайте також: Столичні зеленбудівці обмінялися досвідом з грузинськими колегами (+фото)

Читайте також: Київ повертає незаконно відчужені об’єкти в комунальну власність – Володимир Слончак

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV