Столичні правоохоронці затримали мешканця Києва, який у не тверезому стані погрожував підірвати відділ поліції

image
27 Січня 2023, 13:31
Поділитися:

27 січня 2023 г. 13:23

38-річний житель Києва хотів підірвати відділення поліції, розташоване на вул. Електриків. На момент вчинення злочину порушник перебував в стані алкогольного сп’яніння. Наступні три роки порушник може провести за ґратами.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Днями на спецлінію 102 зателефонував невідомий із повідомленням про те, що він збирається підірвати відділення поліції, розташоване на вулиці Електриків. На місце події оперативний черговий негайно направив екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативну групу”, – розповіли у пресслужбі поліції Києва.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначається, у ході першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний раніше не судимий 38-річний місцевий мешканець. На той момент чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та свій вчинок пояснити не зміг.

“За погодженням із Подільською окружною прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк”, – повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Читайте: Столичні правоохоронці затримали шахраїв, які облаштували фіктивний пункт обміну валют

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона