Столичні правоохоронці затримали чоловіка за незаконний збут вибухівки та боєприпасів

image
27 Лютого 2023, 11:29
Поділитися:

27 лютого 2023 г. 11:25

Оперативники Голосіївського управління поліції викрили киянина, який продавав боєприпаси з рук в руки. Його затримали під час чергового продажу небезпечного товару. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це, як стало відомо KВ, повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“У ході реалізації оперативної інформації оперативники карного розшуку Голосіївського управління поліції викрили і затримали 39-річного торговця вибухонебезпечними предметами”, – йдеться в повідомленні пресслужби поліції Києва.

Як зазначається, у чоловіка було виявлено тротилову шашку вагою 200 грамів та набої в кількості 18 одиниць калібру 5,45.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як розповіли у пресслужбі столичної поліції, було встановлено, що чоловік продавав боєприпаси з рук в руки. У ході документування протиправної діяльності фігуранта правоохоронці провели оперативні закупки і викрили порушника безпосередньо під час чергового збуту товару за 12 тис.800 гривень.

“Співробітники поліції затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Усі вибухонебезпечні предмети правоохоронці вилучили та скерували на експертизу. Зараз встановлюється їхнє походження”, – додали у пресслужбі.

Також додали, що наразі вирішується питання щодо обрання правопорушнику запобіжного заходу – за скоєне киянин може провести до семи років за ґратами.

Читайте: На столичній станції метро “Мінська” у пасажира вилучили гранату

Фото: пресслужба поліції Києва

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона