Столичні правоохоронці вилучили у наркозбувачів “товару” на понад пів мільйона гривень (фото)

image
2 Грудня 2022, 17:14
Поділитися:

2 грудня 2022 г. 17:05

У Києві правоохоронці викрилидвох чоловіків, які займалися збутом особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах. Затримали зловмисників безпосередньо під час чергового “оптового” збуту наркотиків. В ході обшуків слідчі вилучили “товар”, вартість якого становить близько 600 тис. гривень.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської міської прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що у ході досудового розслідування правоохоронці встановили причетність 31-річного киянина до збуту особливо небезпечних наркотичних засобів на території столиці.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Під час проведення слідчих дій був встановлений його спільник, який виявився оптовим постачальником. Вказаний фігурант надавав на реалізацію значні партії наркотичних засобів іншим наркозбувачам”, – йдеться в повідомленні.

Зловмисників затримали час чергового “оптового” збуту наркотичних засобів. В ході обшуків за місцями мешкання фігурантів правоохоронці вилучили 280 пакунків та брекетів з розфасованими наркотичними засобами загальною масою понад 2 кг, предмет, схожий на зброю, а також грошові кошти.

“Вартість вилучених речовин становить близько 600 тис. гривень”, – зауважили в прокуратурі.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури Києва фігурантам повідомлено про підозру у збуті особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України).

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Нагадаємо, у столиці правоохоронці затримали чоловіка за збут наркотичних засобів та психотропних речовин. Наркозбувач пропонував свій “товар”, використовуючи додаток на мобільному телефоні, а збував методом закладок.

Читайте: Впродовж двох діб столичні поліцейські викрили шість фактів збуту наркотиків у великих розмірах

Фото: Київська міська прокуратура

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона