Столичні поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка

image
27 Жовтня 2020, 15:55
Поділитися:

До поліції надійшло повідомлення про те, що на проспекті Перемоги лежить чоловік із ножовими пораненнями.

– На місці ми встановили, що біля ресторану між 31-річним чоловіком із невідомим виник конфлікт. У ході з’ясування відносин незнайомець кілька разів вдарив опонента ножем, після чого втік. Потерпілий гр-н Грузії помер на місці події. Під час відпрацювання отриманої інформації вже через декілька хвилин ми чітко знали, хто причетний до скоєння злочину та те, що з місця події зловмисник поїхав автівкою, – розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

За словами Крищенка, у столиці ввели операцію з розшуку та затримання ймовірного підозрюваного у вбивстві. Завдяки камерам відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечне місто», встановили маршрут пересування підозрюваного та почали його переслідувати. Орієнтування також передали колегам із Київської області. Завдяки злагодженій роботі, зловмисника затримали на трасі за 55 кілометрів від Києва.

Зловмисником виявився 40-річний громадянин Казахстану. Наразі він надає покази слідчим. Крім того, правоохоронці перевіряють законність його перебування на території України. За скоєне йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Вікторія Гребінь

 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Вечірнього Києва» у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ