Столичне КП “Муніципальна охорона” витратить 10 млн гривень на формений одяг

image
20 Жовтня 2022, 18:09
Поділитися:

20 жовтня 2022 г. 18:05

Комунальна організація виконавчого органу КМДА оголосила два тендера, щоб придбати два види форменого одягу – демісезонного (600 комплектів) та зимового (1000 комплектів). Торги, як виглядає, відбулися сьогодні, 20 жовтня. Переможців встановлюють.

Про цеKВ стало відомо з оголошень в системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно одного оголошення, комунальна організація виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) “Муніципальна охорона” оголосила про намір за максимум 3 млн 300 тис. гривень придбати 600 комплектів демісезонного форменого одягу.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій сплив сьогодні, 20 жовтня 2022 року.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 16 тис 500 гривень. Наразі переможець торгів і кінцева сума договору встановлюються.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Друге оголошення “Муніципальної охорони” стосується зимового форменого одягу.

Йдеться про закупівлю 1000 комплектів на суму, що не перебільшує 7 млн 200 тис. гривень. Як і в першому випадку, наразі відбувається кваліфікація переможця.

Як інформувала KВ, раніше столична “Муніципальна охорона” оголосила торги, щоб закупити 20 ноутбуків, один комплект для об’єднання їх у мережу, а також три сервери для зберігання даних.

Переможець за спрощеною закупівлею ноутбуків вже визначений, пропозиції від потенційних поставщиків серверів і мережевого обладнання ще приймаються.

Читайте: КП “Муніципальна охорона” збирається на 4,3 млн гривень обзавестися серверами, ноутбуками та мережевим обладнанням

Фото: ілюстративне, “Укрінформ”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона