Столична влада вирішила демонтувати десяток “мафів” біля метро “Либідська”

image
22 Січня 2024, 14:44
Поділитися:

22 січня 2024 г. 14:44

Комісія з питань розміщення тимчасових споруд вирішила демонтувати 13 тимчасових споруд, розміщених біля станції метрополітену “Либідська”. Формальна причина – “мафи” заважають на шляхах евакуації.

Про цеKВ дізналася з повідомлення столичної Комісії з питань розміщення тимчасових споруд.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Комісією з питань розміщення тимчасових споруд прийнято рішення про демонтаж та перенесення 13-ти тимчасових споруд розміщених біля станції метрополітену “Либідська” з метою недопущення перешкод на шляхах евакуації та прямування пасажирів до/з даної станції метро та на виконання протоколу Ради оборони міста Києва від 06.05.2022 №8”, – сказано в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

В комісії нагадали, що вже відбулись демонтажі тимчасових споруд біля станцій метро “Лук’янівська”, “Дорогожичі”, “Політехнічний інститут”, “Житомирська”, “Звіринецька”, “Берестейська”, “Героїв Дніпра” та “Шулявська”.

“На всіх локаціях було проведено роботи з благоустрою, а на деяких з них з’явилися громадські простори або облаштовані сквери”, – додали чиновники.

Як інформувалаKВ, 2023 року Інспекція контролю за благоустроєм Київської міської держадміністрації (КМДА) зафіксувала на столичних вулицях майже 40 тисяч порушень. За даними КМДА, найбільше порушень стосувалися розміщення малих архітектурних форм, що використовуються підприємцями для вуличної торгівлі.

Читайте: Столичні підприємці нарікають на вибірковість мерії при демонтажі кіосків

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона