Stolitsa Group візьме участь у будівельному саміті: обговорять тренди-2022

image
13 Жовтня 2021, 11:35
Поділитися:

13 октября 2021 г. 11:31

Українсько-литовський девелопер Stolitsa Group візьме участь у Всеукраїнському будівельному саміті від міжнародної освітньо-консалтингової компанії “Бізнес-Конструктор”. Подія запланована на 4 листопада 2021 року й присвячена актуальним питанням українського будівельного ринку і трендам-2022.

Про це KV дізналася з повідомлення видання “Ділова столиця”

Серед запрошених спікерів – лідери вітчизняного будівельного ринку та представники провідних компаній сфери девелопменту. Українсько-литовську групу компаній Stolitsa Group представить начальник департаменту стратегії та розвитку Stolitsa Group Тетяна Білоусова.

У програмі саміту також заплановані виступи засновника M4U Володимира Даниленка, власниці креативного рекламного агентства SODA і лідерки маркетингової команди SAGA Development Вікторії Зими, співкерівниці практики енергетики, природних ресурсів та будівництва юридичної фірми Asters Анжеліки Лівицької та інших.

в Телеграм

Очікується, що ключовою темою для дискусії стануть тенденції будівельного ринку у 2022 році. У рамках заходу обговорять такі топ-тренди як будівництво заміської нерухомості та котеджів, девелопмент інфраструктурних об’єктів, новітні будівельні технології, останні тенденції Інтернет-маркетингу й продаж, управління персоналом, а також створення нових девелоперських проектів.

Крім того, спікери поділяться власним досвідом і кейсами ефективного впровадження нових технологій та особливостями співпраці з державними органами.

Як зазначають організатори Всеукраїнського будівельного саміту, лише за один день учасники заходу отримають унікальний мікс теоретичних знань і практичних лайфхаків від топових гравців будівельного ринку країни.

Фото: www.dsnews.ua

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона