Стояв на зупинці зі встромленим у спину ножем: у Києві затримали чоловіка, який поранив товариша по чарці

Стояв на зупинці зі встромленим у спину ножем: у Києві затримали чоловіка, який поранив товариша по чарці
27 Вересня 2024, 14:19
Поділитися:

У Дарницькому районі Києва стався випадок жорстокого нападу. 44-річного чоловіка виявили із встромленим в спину ножем неподалік зупинки громадського транспорту.

Про це повідомляє поліція Києва.

Свідки негайно викликали швидку допомогу та поліцію.

За попередньою інформацією, інцидент стався під час спільного розпивання алкоголю потерпілого з малознайомим чоловіком. Конфлікт, що виник між ними, призвів до нападу з використанням холодної зброї.

Постраждалого терміново госпіталізували до найближчого медичного закладу. Тим часом правоохоронці розпочали пошуки підозрюваного.

Завдяки оперативним діям поліції, 32-річного нападника затримали на залізничному вокзалі, коли той намагався покинути місто. З’ясувалося, що затриманий – уродженець Миколаєва, який нещодавно прибув до Києва в пошуках роботи.

Підозрюваному вже оголошено про підозру, і на час проведення слідства його взято під варту. За скоєний злочин йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що у Києві жінка провалилась у люк посеред кав’ярні, – ВІДЕО.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua