Сто незаконних: Київ прибрали від кіосків і літніх майданчиків

image
6 Лютого 2019, 08:27
Поділитися:

У січні цього року зі столичних вулиць прибрали 106 незаконних тимчасових споруд (ТС). Про це інформує прес-служба комунального підприємства «Київблагоустрій».

– Найбільшими з прибраних протягом січня незаконних ТС виявились павільйони на вулиці Електротехнічній, 43-а та на вулиці Табірній, 46, павільйон “Шиномонтаж” на проспекті Валерія Лобановського, 61, а також низка літніх майданчиків при кафе-барах, зокрема, на Лісовому проспекті, 18, на вулиці Жилянській, 49, на Саксаганського, 52-а та на вулиці Антона Цедіка, 9, – йдеться у повідомленні.

Крім того, протягом січня у Києві демонтовано низку незаконних ларьків та кіосків, кілька наметів для сезонної торгівлі, низку самовільних прибудов до будинків, лавку-автопричеп типу «купава», а також інші, у тому числі, дрібні тимчасові споруди, наприклад, незаконно встановлені на фасадах вхідні групи та сходи, що заважають руху по тротуарах.

Минулого року у Києві було демонтовано близько 1,3 тисячі незаконних тимчасових споруд. Загальна ж кількість демонтованих протягом чотирьох з гаком років (з вересня 2014-го) ТС всіх видів та розмірів склала близько 11 тисяч одиниць.

Нагадаємо, що минулого тижня з Вокзальної площі знесли МАФи.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ