Ставище закупить нові теплоізольовані труби

Ставище закупить нові теплоізольовані труби
1 Листопада 2023, 12:19
Поділитися:

1 листопада 2023 г. 12:04

Ставищенське житлово-комунальне підприємство (ЖКП) планує до кінця року придбати 544 погонних метра теплоізольованих труб для реконструкції тепломережі в смт. Ставище в Білоцерківському районі. На труби витратять більше 600 тис. гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

27 жовтня Ставищенське ЖКП оголосило тендер на закупівлю теплоізольованих труб для реконструкції тепломережі по вул.Цимбала Сергія, 46, 48, 50, вул. Підвальна (котельня) та провулок Парковий, 2 в смт. Ставище.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 4 листопада, а сам аукціон має відбутися 6 листопада.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, планується придбати 196 погонних метра труби діаметром 76 мм та 348 погонних метра труби 108 мм.

На труби, які планується придбати 31 грудня, планується витратити 610 тис. 259 гривень.

Що купувала Київщина на минулому тижні дивіться у відео KВ

Нагадаємо, комунальне підприємство “Житлово-комунальний центр” Славутицької міської ради заключив два договори на загальну суму більше 50 тис. гривень, якими передбачається провести в Славутичі роботи з видалення сухостійних дерев та посадити 22 сакури.

Читайте: В Славутичі знесуть сухостійні дерева та висадять 22 сакури

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона