Став відомий маршрут заїзду учасників лонгборд-фестивалю вулицями Ірпеня

image
7 Жовтня 2021, 14:56
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Журналісти ITV дізналися, в який час і якими вулицями Ірпеня 9 жовтня проїде колона учасників всеукраїнського фестивалю лонгбордингу.

Лонгбордисти стартують о 10:45 від автобусної зупинки біля будинку №59 на вул. Пушкінській, зроблять півколо містом і близько 11:30 приїдуть у парк Незнайка.

Колона рухатиметься за таким маршрутом: вул. Пушкінська – вул. Лисенка – вул. Садова – вул. Степанівська – вул. Північна – вул. Університетська – вул. Щаслива – парк «Дубки» – вул. Мінеральна – вул. Соборна – вул. Тургенєвська – парк ім. В. Правика – вул. Садова – вул. Соборна — парк Незнайка.

Організатори фестивалю просять учасників дорожнього руху врахувати цю інформацію при плануванні поїздок і дотримуватися заходів безпеки.

Нагадаємо, інші заходи лонгборд-фестивалю проходитимуть із 12:00 до 16:00 на трьох основних локаціях: у парку Незнайка (гонка на лонгбордах, слеклайн, майстер-класи з лонгбордингу і слеклайну), на центральній площі (змагання з лонгборд-дансингу, балансбординг, майстер-класи з лонгбордингу і балансбордингу) і на набережній (BBQ-пікнік для учасників, «Веселі старти» на лонгбордах, майстер-класи з лонгбордингу і балансбордингу).

На всіх локаціях можна буде скористатися безкоштовним прокатом дощок. Відвідати фестиваль зможуть усі охочі.         

Фестиваль організовує Федерація лонгбордингу України за підтримки Ірпінської міської ради.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV