Стартував всеукраїнський “Марафон здійснення мрій”, – “За Майбутнє”

image
18 Січня 2022, 14:32
Поділитися:

18 января 2022 г. 14:24

Сьогодні стартував всеукраїнський “Марафон здійснення мрій” за підтримки фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”. Його ідея — допомогти дітям відкрити та реалізувати власні здібності й таланти, втілити творчий потенціал, отримати інструмент для опанування майбутньої професії.

Про це, як дізналась KV, повідомила прес-служба Київської обласної організації партії “За Майбутнє” у Facebook.

“Наше майбутнє — це мрії наших дітей. Поки вони в них вірять, значить, вірять у себе та готові змінити країну на краще! Саме для досягнення цієї мети Фонд Ігоря Палиці “Тільки разом” ініціював разом із партнерами всеукраїнський “Марафон здійснення мрій”, який стартував сьогодні”, – прокоментували в прес-службі.

Згідно з повідомленням, дитині самій чи за допомогою батьків потрібно надіслати організаторам марафону заявку з описом мрії.

“А вже команда Фонду зробить усе, аби мрія здійснилася!”, – додали представники прес-служби.

в Телеграм

Пояснили у прес-службі і як це працює.

“Дитина (віком до 16 років!) або її батьки надсилають заявку з описом мрії на електронну пошту [emailprotected] чи в особисті повідомлення на FB-сторінку “Марафон Здійснення Мрій”. У заявці детально вказують, для чого дитині потрібна та чи інша річ/послуга, ім’я, фото/відео. Мрія може бути будь-якою, аби лише її здійснення допомогло дитині розкрити власний талант. Музичний інструмент чи набір фарб, освітні курси або дорогі комп’ютерні програми для майбутніх програмістів і дизайнерів — словом, усе, про що може мріяти дитина. Не приймаються заявки щодо придбання мобільних телефонів, ноутбуків і техніки, яка не пов’язана з майбутньою професією”, – відмітили в прес-службі.

“Ми — нація обдарованих людей. А наша Київщина – саме серце Київщини!

Найбільшою мрією команди партії “За Майбутнє” є те, щоб талант кожного працював на сильну державу, на квітуче майбутнє нашого суспільства. У якому кожен займатиметься Своєю справою. Суспільства, у якому праця людини стане елементом економічного розвитку країни, а не способом вижити в ній! Тільки разом ми дамо нашим дітям віру в їхнє майбутнє! Тільки разом зробимо його гідним наших дітей!”, – резюмували у прес-службі.

Нагадаємо, як раніше повідомляла KV, депутатка Ржищівської міської ради Ольга Журило, депутат Обухівської районної ради Анатолій Ворона і підприємець Михайло Лобуренко привітали зі святами діток Ржищівської громади та подарували їм солодкі подарунки.

Читайте також: В Ирпене приступят к строительству новых школ

Фото: соцмережі

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона