Стартує Третій щорічний конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»

image
21 Серпня 2023, 14:31
Поділитися:

Представники проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України, Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Національною соціальною службою України розпочинає Третій щорічний конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці».

Мета конкурсу – популяризувати успішну тристоронню співпрацю між органами влади, бізнесом та громадянським суспільством, а також результати їхньої спільної роботи задля розвитку суспільства відповідальних громадян. 

За результатами буде створено Збірник історій про найкращі спільні проєкти. Збірник буде поширений на ресурсах усіх партнерів Конкурсу, а про окремі історії заплановано зробити короткі відеоролики.

Участь у заході можуть взяти представники органів державної влади чи місцевого самоврядування, організації громадянського суспільства або бізнесу, які мають досвід втілення ініціативи/проєкту із залученням трьох секторів. Для реєстрації потрібно до 14 вересня заповнити спеціальну форму.

Щоб історія потрапила до Збірника, вона має відповідати чотирьом критеріям:

  • у проєкті/ініціативі взяли участь представники трьох секторів: влади, бізнесу та громадянського суспільства;
  • проєкт/ініціатива почався або триває після початку повномасштабного вторгнення;
  • інформація про проєкт/ініціативу доступна на публічних ресурсах;
  • проєкт/ініціатива має вимірювані результати.

Конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці» щорічно проводять у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР «Єднання» в консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація