Стартує реєстрація на участь у ЗНО

image
1 Лютого 2021, 11:27
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні, 1 лютого, розпочинається реєстрація випускників шкіл, ліцеїв і коледжів на участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Реєстрація триватиме до 5 березня включно. Про це повідомляє управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Для реєстрації на ЗНО необхідно обрати навчальні предмети для проходження тестування; створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується з використанням спеціального сервісу «Зареєструватися» на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти в рубриці «ЗНО/ДПА»; підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти (для випускників закладів загальної середньої освіти); отримати від Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання.

Комплекти реєстраційних документів учнів для проходження ДПА у формі ЗНО керівники навчальних закладів надсилають на адресу регіонального центру оцінювання якості освіти до 1 березня включно.

Цьогоріч основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 21 травня тестуванням із хімії і завершиться 15 червня тестуванням із географії. Інформацію про результати основної сесії ЗНО з усіх навчальних предметів буде розміщено на сторінках учасників тестування до 30 червня.

З усіх питань стосовно реєстрації і проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році потрібно  звертатися до відповідальних за формування комплектів реєстраційних документів у закладах освіти. Додаткову інформацію можна також отримати в управлінні освіти і науки Ірпінської міської ради (телефон 63-282).

В управлінні нагадують, що 10 квітня відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання. В Ірпені для його проведення буде організована робота двох пунктів тестування. Запрошення на пробне ЗНО з інформацією про дату, час і місце проведення розміщені на персональних сторінках учасників на сайті регіонального центру якості освіти.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV