Старшокласників Ірпінського академічного ліцею відправили на карантин

image
16 Листопада 2020, 14:37
Поділитися:

Учнів старших класів Ірпінського академічного ліцею по вулиці Гагаріна, сьогодні, 16 листопада, відправили на карантин посеред навчального дня. Виявилося, що 6 викладачів ліцею захворіли на COVID-19.
Щоб убезпечити дітей та зупинити поширення захворюваності адміністрація ліцею відправила учнів на карантин та переводить їх на дистанційку.
“Зважаючи на загострення епідеміологічної ситуації у місті та стан захворюваності серед учителів Ліцею з метою мінімізації ризиків зараження короновірусною інфекцією учасників освітнього процесу педагогічною радою ІАЛ НУБІП України ухвалено рішення про перехід на форму навчання з використанням елементів дистанційних технологій з 17.11.2020 року”,- зауважують у дирекції ліцею.

Відсьогодні учні 7-11-х класів переводяться на дистанційну форму навчання. Воно проходитиме відповідно до діючого розкладу та календарно-тематичного планування вчителів на освітній платформі Google Classroom з використанням ZOOM та Meet.
Нагадаємо, що деякі школи з минулого тижня перейшли на змішану форму навчання.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте такоЖ: За вихідні в Ірпені на COVID-19 захворіло 106 людей
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня