Стали відомі порогові бали для вступу до магістратури

image
16 Липня 2019, 09:21
Поділитися:

Експертна комісія при Українському центрі оцінювання якості освіти визначила пороговий бал «склав/не склав» тестів для вступу до магістратури. Мова йде про тести ЄФВВ/ЄВІ: єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) з правничих дисциплін та єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови.

Відсьогодні на інформаційних сторінках учасників ЗНО розміщено їх результати з цих тестів.

Про це повідомляє офіційний сайт Українського центру оцінювання якості освіти.

12 липня члени фахових комісій з питань оцінювання виконання завдань з блоків ЄФВВ встановили мінімальну кількість тестових балів, які за виконання завдань відповідного блоку може отримати вступник з мінімально допустимим рівнем фахової компетентності, – говориться у повідомленні.

За інформацією УЦОЯО, випробування ЄФВВ складалось з двох блоків: тесту загальних навчальних правничих компетентностей (ТЗНПК) та тесту з восьми базових правничих дисциплін (Право).

За виконання завдань тесту загальних навчальних правничих компетентностей поріг «склав/не склав» становить 8 тестових балів, за виконання тесту з восьми базових правничих дисциплін – 36 балів.

На спільному засіданні члени предметних фахових комісій з усіх іноземних мов після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал за виконання завдань єдиного вступного іспиту, що відповідає 12 тестовим балам.

Результати вступних випробувань за шкалою 100–200 вже розміщені на інформаційних сторінках «Кабінету учасника ЄФВВ/ЄВІ».

Нагадаємо, перший тест для вступу до магістратури – ЄВІ – абітурієнти складали 2 липня, у ньому взяли участь понад 65 тис. абітурієнтів. 4 липня відбулося тестування ЄФВВ, у якому брали участь більше 16 тис. вступників.

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Джерело: Вечірній Київ