Стало відомо, коли білоцерківцям включать опалення

image
9 Жовтня 2019, 11:01
Поділитися:

Вчора, 8 жовтня члени виконкому ухвалили рішення про початок опалювального періоду 2019-2020 років у Білій Церкві.

Як повідомляє прес-служба Білоцерківської міської ради, опалення у закладах охорони здоров’я, дитячих дошкільних, шкільних, позашкільних та спортивних закладах міста включать згідно із заявами керівників установ.

Опалювальний період для житлового фонду, інших споживачів міста Біла Церква буде розпочато при умові, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становитиме 8 градусів тепла (відповідно до кліматичних умов згідно з будівельними нормами і правилами, правилами технічної експлуатації теплових установок і мереж, нормами санітарного законодавства та іншими нормативними документами).

Підключення споживачів до систем теплопостачання здійснювати при наявності актів готовності до опалювального періоду та при проведених розрахунках і погашенні заборгованості за енергоносії.

Враховуючи, що середня добова температура зовнішнього повітря, за прогнозами синоптиків, протягом наступного тижня буде більше 8, чекати на включення опалення найближчим часом білоцерківцям, не варто. 

 Будьте постійно у курсі подій, якими живе Біла Церква, – підписуйтесь на канал 04563.com.ua у Telegram та Facebook

Джерело: Новости Білої Церкви