Стало відомо, хто і як повалив фігуру Незнайки в Ірпені

image
7 Червня 2021, 10:14
Поділитися:

В ночі із суботи на неділю, в Ірпені зламали і повалили на землю фігуру Незнайка. Відповідне фото і відео розлетілося мережею.
Під час ранкової наради у понеділок з керівниками комунальних підприємств Ірпінський міський голова Олександр Маркушин доручив КП “Благоустрій міста” якнайшвидше відновити фігуру.
Як стало від Муніципальної варти, це зробив п’яний водій з Бучі, який заїхав до парку і звалив фігуру. Машина і номерні знаки ідентифіковані.

Винуватцем індицентрц став п’яний водій, 23-річний бучанець Заєць Денис Геннадійович, який отримав покарання за нетверезе водіння. За словами мцніципалів, хлопецьразом зі своєї компанією вночі заїхав на автомобілі Skoda Octavia (ДНЗ СА7261СЕ) в парк та розпивав там спиртні напої. Після п’яної вечірки застрибнув в авто, по газону виїхав з парку, збивши при цьому металеву декоративну фігуру, і мало не наїхавши на гуляючих в парку людей.

Завдяки оперативному реагування співробітників мцніципалів порушника було знайдено та заблоковано.  Спроба втечі була невдалою — водій був затриманий та переданий поліції. Проходити тест на алкоголь водій з відмовився, і отримав відповідний протокол про адміністративне правопорушення. Авто нетверезого водія евакуювали на штрафмайданчик.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Стало відомо, які вулиці в Ірпені знеструмлять цього тижня (АДРЕСИ)
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua