США додатково надають Україні понад 500 млн доларів гуманітарної допомоги

image
17 Липня 2023, 19:57
Поділитися:

17 липня 2023 г. 19:45

Адміністраторка урядового Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Саманта Пауер (на фото) оголосила у Києві про виділення понад 500 мільйонів доларів додаткової гуманітарної допомоги для задоволення нагальних потреб українців, які постраждали від повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Про цеKВ довідалась з повідомлення “Голосу Америки”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Сьогодні в Києві адміністраторка USAID Саманта Пауер оголосила про виділення понад 500 мільйонів доларів додаткової гуманітарної допомоги для задоволення нагальних потреб українців, які постраждали від повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Допомога надаватиметься через структури ООН та неурядові організації, включаючи місцеві гуманітарні організації, повідомили в установі”, – сказано в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Саманта Пауер цього тижня перебуває з візитом в Києві, “де проведе зустрічі з урядовцями, енергетиками, рятівниками, волонтерами, активістами, представниками бізнесу – тими, хто далі чинить опір агресії з боку Росії”, – йдеться у твіті USAID Ukraine.

Після початку повномасштабного вторгнення Пауер уже відвідувала Київ у жовтні минулого року.

Від початку повномасштабної російської війни USAID надало Україні майже більше 2,6 мільярда доларів на гуманітарну допомогу.

Читайте: У США відкрили гарячу лінію для повідомлень про корупцію в Україні

Фото: Голос Америки

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона