Спроба №2. Кредит на школу і дорогу: 22 вересня – позачергова сесія міської ради | Трибуна

image
21 Вересня 2020, 16:03
Поділитися:

Завтра, 22-го вересня, відбудеться 82-га позачергова сесія. Про це йдеться в розпорядженні броварського міського голови.

Засідання анонсують на 10:00 п’ятниці  22-го вересня в приміщенні зали засідання Броварського міськвиконкому.

Депутати розглядатимуть єдине питання: «Про здійснення місцевого запозичення Броварською міською радою Київської області у 2020 році».

Нагадаємо, минулої п’ятниці на позачерговій сесії депутати не підтримали цей проєкт рішення, позаяк у ньому одночасно йшла мова про позики на реалізацію двох інвестиційних проєктів – «Будівництво ЗОШ по вул. С. Петлюри, 17-Б» та «Будівництво вулиці В. Симоненка від вул. Київської до вул. О. Кобилянської».

Депутати не підтримали кредитування добудови початкової школи № 10 та вул. Симоненка

Депутати не проти були підтримати добудову школи, однак частина з них виступила проти необхідності першочергово добудовувати вул. Симоненка. І хоча чиновники переконували важливість її будівництва для розвантаження вул. Київської, частина депутатів вважає, що її термінова добудова потрібна для підвищення інвестиційної привабливості багатоповерхового житла на цій вулиці.

Також нагадаємо, що пропозиція депутата Вадима Мутила розділити ці два проєкти, прибравши згадку про вул. Симоненка, голосів не набрала. Але не набрав необхідних голосів і сам проєкт рішення – «за» лише 17.

Фото – Андрій Захарченко

Читайте також:

1. Першого жовтня відбудеться чергова сесія Броварської міськради

2. Вибори-2020: якби місцеві вибори були вже сьогодні … Відео

3. «За свою депутатську діяльність мені не соромно», – Ірина Веремчук. І частина

4. «За свою депутатську діяльність мені не соромно», – Ірина Веремчук. ІІ частина

 

Джерело: Трибуна – Бровари