Справа “Київводоканалу”: його керівники завдали столиці більше 67 мільйонів гривень збитків

Справа “Київводоканалу”: його керівники завдали столиці більше 67 мільйонів гривень збитків
15 Травня 2024, 18:17
Поділитися:

У рамках справи, що стосується “Київводоканалу”, вже скеровано до суду чотири кримінальні провадження за обвинуваченням дев’яти осіб, зокрема колишнього керівника підприємства.

Про це повідомила Київська міська прокуратура.

Інші провадження стосуються двох керівників департаментів “Київводоканалу”, начальника відділу та інженера відділу, двох начальників департаментів КМДА, а також двох керівників підрядних фірм. У цих провадженнях встановлено збитки на загальну суму 67,7 млн грн. Йдеться про обвинувачення у службовій недбалості, розтраті та хабарництві.

У двох провадженнях, в яких слідство наразі не завершене, повідомили про підозру колишнього гендиректора та директора управління капітального будівництва “Київводоканалу”. Тут попередньо встановлено збитки на загальну суму 5,6 млн грн.

Правоохоронці продовжують розслідування у трьох провадженнях за фактами розтрати і привласлення коштів “Київводоканалу” на суму 322 млн грн.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що киянам без попереджень збільшили абонплату на воду і тепло.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua