Спортсмени Київщини достойно представили Україну на міжнародній арені

image
14 Серпня 2019, 11:39
Поділитися:

З початку року молоді спортсмени Київщини вибороли 1439 медалей, з яких 583 золотих, 403 срібних, 453 бронзових, 364 медалі міжнародних змагань та 1075 всеукраїнських подіумів.

З високими результатами виступів учасників цьогорічних міжнародних змагань привітав голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян. Також участь у заході взяв начальник Управління фізичної культури і спорту Сергій Тимофєєв.

«Сьогодні я запросив небагаточисельну, але імениту частину спортивної родини нашої Київщини. Адже саме спортивна сфера підносить престиж області та України на нечувані висоти. Ви – молоді спортсмени, які продемонстрували результат, завжди задіяні в змаганнях, тренуваннях та навчально-тренувальних зборах. Добре знаю специфіку, в якій ви живете. Тому цікаво почути в яких умовах тренуєтесь»,- сказав Михайло Каренович.

У ході зустрічі спортсмени розповіли очільнику області про свої здобутки, перемоги та специфіку тренувань, а також обговорили проблемні питання, які виникають у спортивному середовищі, шляхи їх вирішення, популяризацію спорту та здорового способу життя.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація