Спортсмени «Kyiv region O-team» привезли 7 медалей із чемпіонату України зі спортивного орієнтування на велосипедах

image
24 Липня 2023, 10:47
Поділитися:

22-23 липня у Луцьку проходив чемпіонат України зі спортивного орієнтування на велосипедах, присвячений пам’яті захисника України лучанина Олександра Мартинюка. Орієнтувальники клубу «Kyiv region O-team», основу якого складають спортсмени з Ірпеня та Коцюбинського, привезли зі змагань сім нагород. Про свої успіхи вони повідомили на своїй сторінці у фейсбуці.

На чемпіонаті спортсменам потрібно було подолати три дистанції: коротку, класичну та довгу.

«Маршрути простягалися лісовими стежками, квітучими луками, вздовж озер та пагорбів. Учасники були втомлені та виснажені, але заряджені долати перешкоди та перемагати!», — розповідають у клубі.

Команду «Kyiv region O-team» представляли троє спортсменів. Анна Жилик виборола на змаганнях дві золоті та одну срібну медаль, Дмитро Набока виборов дві бронзові медалі, а Ілля Яговкин — одну срібну та одну бронзову.

«Дякуємо Ані, Іллі та Дмитру за чудовий виступ! Вітаємо батьків, спортсменів та тренерів! Дякуємо ЗСУ за надану можливість! Дякуємо організаторам за проведення заходу!», — подякували у «Kyiv region O-team».

Нагадаємо, раніше команда спортивного клубу «Kyiv region O-team» перемогла на командному чемпіонаті України серед юнаків зі спортивного орієнтування.

Джерело: Містоінформ