Спортсменка з Ірпеня пообіцяла передати привіт Шварценеггеру

image
25 Листопада 2021, 11:28
Поділитися:

Одна з найсильніших жінок планети ірпінчанка Ольга Лящук пообіцяла передати привіт з Ірпеня Арнольду Шварценеггеру. Спортсменка розповіла, що наступного року представлятиме місто на міжнародних змаганннях Арнольд Класік.

Під час засідання Ірпінської міської радиміський голова Олександр Маркушин нагородив Ольгу Лящук почесною грамотою та сертифікатом у розмірі 50 000 гривень за пропаганду здорового способу життя та вагомий внесок в розвиток спорту в Ірпінській громаді. 

Окрім того, почесні грамоти та заохочувальні сертифікати вручили 18-річній призерці чемпіонату Європи по тхеквондо ІТФ 2021 Карині Пономарь та тренеру з тхеквондо Андрію Парасюку.

Довідка

Арнольд Класік (Arnold Classic) — це щорічні міжнародні змагання з бодібілдингу під егідою Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу (IFBB). Змагання Арнольд Класік вважаються одними з найпрестижних професійних змагань з бодібілдингу, поступаючись тільки змаганнямМістер Олімпія. Засновником Арнольд Класік є семиразовий володар титулу Містер Олімпія, спортсмен та актор Арнольд Шварценеггер. Перші змагання ю пройшли в 1989 році і досьогодні проходять в місті Колумбус (штат Огайо, США). 
Раніше ми повідомляли, щоОльга Лящук вчергове підтвердила звання однієї з найсильніших жінок планети.
Крім того, стронгвумен з Ірпеня встановила два всеукраїнських рекорди.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону! 
Читайте також: Звання Почесного громадянина Ірпеня пропонують просвоїти Ярославу Амосову
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua