Співпрацю розширять збройні сили України і Великої Британії

image
21 Квітня 2021, 20:03
Поділитися:

Під час офіційного візиту до Сполученого Королівства Великої Британії делегації Збройних Сил України вдалося домовитися про кроки щодо поглиблення військового співробітництва між збройними силами обох країн.

Про це повідомили у службі зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

Як повідомив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, в ході поїздки вивчався й досвід роботи Постійного оперативного штабу Стратегічного Командування Збройних Сил Сполученого Королівства Великої Британії.

Зокрема, порядок роботи структурних підрозділів Постійного оперативного штабу, порядок управління під час операцій, повноваження командуючих і командирів.

– Ми ознайомилися з умовами планування, підготовки та проведення операцій Об’єднаних сил швидкого реагування як самостійно, так і спільно з союзниками та країнами-партнерами, а також завданнями щодо організації оперативної та бойової підготовки, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Своєю чергою начальник об’єднаних операцій Постійного оперативного штабу Стратегічного Командування Збройних Сил Сполученого Королівства Великої Британії віце-адмірал Бен Кі наголосив на здійсненні подальших кроків з поглиблення військового співробітництва між спорідненими Командуваннями обох країн.

Джерело: Новини Білої Церкви – головні та останні новини БЦ сьогодні, події в Білій Церкві