Співпраця Ірпінського міського центру зайнятості з Пенсійним фондом України триває

image
6 Лютого 2020, 14:33
Поділитися:

5 лютого в Ірпені пройшла зустріч керівника Ірпінського міського центру зайнятості Петра Левчука із Світланою Вітер – заступником начальника фінансово-економічного управління ГУ ПФУ у Київській області та Ларисою Махинею – головним спеціалістом відділу забезпечення наповнення бюджету № 5 ГУ ПФУ у Київській області.
Про це повідомили на сторінціІрпінського міського центру зайнятості у фейсбук.
Під час зустрічі Петро Левчукрозповів про інститут “Консультант роботодавця”, запроваджений в роботу всіх центрів зайнятості/філій державної служби зайнятості з 01 січня цього року.

Він зауважив, що всім роботодавцям надаються індивідуальні послуги з урахуванням виду економічної діяльності, специфіки роботи та чисельності працюючих, а також особливостей розвитку локальних ринків праці.
Під час зустрічі також обговорили загальний соціально-економічний стан ринку праці в регіоні, окреслили напрямки співпраці на 2020 рік, зокрема активізацію роботи щодо легалізації трудових відносин та детінізації доходів.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також:Ірпіньводоканал збільшує тарифи на воду на 31%
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня