Співачка Світлана Лобода пообіцяла віддавати на допомогу рідному Ірпеню половину зароблених коштів (відео)

image
4 Червня 2022, 14:53
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Половину зароблених на концертах коштів співачка Світлана Лобода віддаватиме на допомогу рідному Ірпеню. Про це вона заявила під час виступу в Єревані.

«У моїй країні, в Україні, в якій я народилася й виросла, сьогодні йде війна. Саме тому я не виступала три місяці, не дала жодного концерту. З сьогоднішнього дня я прийняла для себе рішення, що буду знову концертувати, гастролювати, виступати, робити те, що в мене найкраще виходить, і допомагатиму своєму місту, в якому я виросла — місту Ірпінь. Із кожного концерту рівно половину я віддаю на допомогу своєму місту», – сказала артистка.

Вона розповіла про свій задум збудувати в Ірпені великий дитячий садок. «Я хочу, щоб там були красиві, хороші дітлахи, які ростуть, процвітають і прославляють нашу країну», – зазначила виконавиця.

Учора, в 100-й день війни, Світлана Лобода представила україномовну пісню «Молитва», присвячену подіям в Україні.

«Я довго не могла зібрати себе. Уся моя сім’я, як і сотні інших сімей, вибиралася з Ірпеня, який горів. Усі мої дії були спрямовані на їхній порятунок та допомогу тим, кому вона була життєво необхідна… А потім мене знайшла “Молитва”», – розповіла співачка.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV