Спеціальна комісія КОДА розслідує обставини смерті пацієнтки районної лікарні

image
19 Листопада 2020, 23:37
Поділитися:

В Київській обласній державній адміністрації триває розслідування випадку смерті пацієнтки в приймальному відділенні Центральної районної лікарні м. Боярка Києво-Святошинського району. Департамент охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації створив спеціальну комісію, яка розглядає цю справу.

Наразі відомо, що 25.10.2020 р. надійшов виклик на 103 про те, що пацієнтка Г, яка проживає в м. Боярка, потребує невідкладної медичної допомоги. До екстреної допомоги звернулася донька пацієнтки. Бригада ЕМД направила пацієнтку на госпіталізацію до найближчої лікарні. У зв’язку з різким погіршенням стану бригада розпочала проводити реанімаційні заходи. Нажаль пацієнтка померла.

Комісія, створена департаментом охорони здоров‘я Київської обласної державної адміністрації, з’ясовує причини та обставини що призвели до загибелі жінки. Розслідування проводитиметься до 20.11.2020 року. За результатами перевірки, будуть прийняті відповідні рішення.

Київська облдержадміністрація висловлює глибокі співчуття близьким загиблої та гарантує всебічне неупереджене розслідування резонансної справи.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація