SPA-готель, прогулянки сосновим лісом та ресторан з власною броварнею: чому варто відвідати комплекс RIVERWOOD неподалік від Києва

image
5 Травня 2023, 10:42
Поділитися:

Якщо ви знаходитесь у пошуку крутого сімейного комплексу, то здаємо всі карти. Це готель RIVERWOOD на Черкащині. Він розташувався в екологічно чистій лісовій зоні на березі рукотворного озера з власним парком, сучасною архітектурою, великим рестораном, броварнею, літньою терасою та мостом-арт-об’єктом.

Журналісти 44.ua розкажуть про головні переваги Riverwood та чому варто зупинитися саме тут.

Бездоганне місце для спокійного відпочинку парами, сім’ям із дітками

RIVERWOОD – чудове місце для заміського відпочинку всією родиною зі смачним рестораном та красивим ландшафтним дизайном. Тут дуже легко відволіктися від міської метушні та максимально релаксувати: погуляти територією, посидіти на березі озера та поїсти в ресторані.

Готель на 36 номерів

Готель знаходиться біля села Мошини Черкаської області всього в кількох годинах їзди від Києва.

Він розташований на території більшій, ніж 3 гектари. У SPA-готелі є 36 номерів трьох категорій:

стандарт (25 м.кв)напівлюкс (35 м.кв)люкс (53 м.кв)

SPA-готель, прогулянки сосновим лісом та ресторан з власною броварнею: чому варто відвідати комплекс RIVERWOOD неподалік від Києва, фото-2

Вони оснащені комфортними та стильними меблями, сучасною сантехнікою, кондиціонерами, телевізорами з плоским екраном. Кожен номер прикрашений картинами українських художників, а безплатний Wi-Fi працює на всій площі комплексу. Також тут є ресторан із власною броварнею, рукотворне озеро, де можна порибалити, фонтан і міст, який є артоб’єктом комплексу.

Уже в червні будуть доступні для бронювання 15 комфортних будинків у сосновому лісі. Крім того, цього сезону на території комплексу планують відкрити великий басейн просто неба, а також спортивну залу.

На території готелю є літня тераса та дитячий майданчик. В ігровій кімнаті діти зможуть зіграти в настільний теніс, настільний футбол або PlayStation. Щовихідних у Riverwood Cinema показують фільми та мультфільми для всієї родини. 

Ресторан, SPA і броварня

RIVERWOOD – це не лише чудовий готель, але й ресторанний комплекс. Ресторан повинен залишати лише найкращі враження у гостей готелю, тому піклується про гастрономічні та емоційні задоволення відвідувачів. Меню розроблене таким чином, аби у складі страв були виключно натуральні, якісні продукти.

SPA-готель, прогулянки сосновим лісом та ресторан з власною броварнею: чому варто відвідати комплекс RIVERWOOD неподалік від Києва, фото-3

Зірка ресторану – мармуровий стейк з крафтовим пивом. Для приготування стейків у RIVERWOOD використовують мармурове м’ясо з власної органічної ферми.

У власній броварні в RIVERWOOD готують чотири сорти крафтового пива RBeer: Мюнхенський Лагер, Американський Пейл Ель, Індійський Пейл Ель та улюблений сорт гостей закладу – Мілк Стаут.

Також можна відвідати SPA для досконалого тілесного оновлення. Для гостей працює:

фінська сауна 65°;фінська сауна 90°;хамам;лазня;соляна кімната;кімната відпочинку;масаж (за попереднім замовленням);відро-водоспад.

Відвідування SPA входить у вартість проживання і доступне тільки гостям готелю.

SPA-готель, прогулянки сосновим лісом та ресторан з власною броварнею: чому варто відвідати комплекс RIVERWOOD неподалік від Києва, фото-4

Івенти, корпоративи, тім-білдінги

Riverwood Relax Park також ідеально підходить для проведення семінарів, лекцій, конференцій, форумів, презентацій, виставок, корпоративів та стратегічних сесій.

Тут створені всі умови для проведення важливих подій, комфортного відпочинку.

В готелі можна спланувати:

дні народження, ювілеї;дитячі свята;корпоративи, тім-білдінги;конференції;бізнес-ланчі, робочі переговори у неформальній атмосфері;весілля.

Мистецька галерея

RIVERWOOD relax park наповнений витворами українських митців. На території готелю встановлені скульптури видатних українських митців – братів Зігурів. У кожному приміщенні готелю та ресторану експонуються оригінали робіт українських художників. Окрема мистецька територія – Галерея RIVERWOOD. Експозиція в ній змінюється кожні 2 місяці.

SPA-готель, прогулянки сосновим лісом та ресторан з власною броварнею: чому варто відвідати комплекс RIVERWOOD неподалік від Києва, фото-5

Тиша, ліс і ти

Прогулятись серед соснового лісу, вдихнути свіже повітря та побути наодинці зі співом птахів, поїхати на екскурсію до Преображенської церкви чи Музею Шевченка, пройтись по території та залишити гарні знімки на згадку – все це можна зробити, відвідавши комплекс RIVERWOOD.

SPA-готель, прогулянки сосновим лісом та ресторан з власною броварнею: чому варто відвідати комплекс RIVERWOOD неподалік від Києва, фото-6

Завдяки своєму унікальному розташуванню, високому рівню сервісу та досвідченій команді експертів у галузі кулінарного мистецтва, комплекс став улюбленим місцем для відпочинку справжніх поціновувачів, точкою тяжіння та каталізатором розвитку місцевого туризму в регіоні.

Адреса: вулиця Савченка, село Мошни, Черкаська область

Бронювання ресторану: тел. 097-33-30-505

Бронювання готелю: тел. 066-464-33-53

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua