Сотий малюк: у мерії порахували відвідувачів дитячої зони

image
25 Червня 2019, 17:04
Поділитися:

Дитяча кімната, що розташована на першому поверсі мерії, функціонує ось уже пів року. За цей час у ній бавилися та відпочивали більше сотні маленьких киян та гостей столиці.

За час роботи вона довела свою важливість та необхідність, бо дає можливість батькам вирішувати свої питання у мерії і не хвилюватися про дитину. За малюками у цей час доглядають досвідчені вихователі, які мають вищу педагогічну освіту, –  зазначив заступник міського голови Володимир Прокопів.

У кімнаті можуть перебувати малюки від 3 до 7 років. Молодшим дітям також можна скористатися послугами кімнати, але під наглядом одного з батьків. Дитяча кімната працює з понеділка по п’ятницю, з 9 години ранку, на безоплатній основі.

Але щоб залишити малюка, батькам потрібно оформити заявку. У ній зазначають час і дату перебування їхнього малюка у дитячій кімнаті, а також ціль свого візиту до мерії. Окрім того, батькам або законним представникам необхідно пред’явити вихователю оригінал документу, який посвідчує їхню особу. Також потрібно надати оригінал свідоцтва про народження дитини.

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Джерело: Вечірній Київ