Соліст гурту «Станція Відеопарк», 21-річний броварчанин після ДТП знаходиться у комі. ПОТРІБНА ДОПОМОГА!

image
2 Серпня 2020, 02:14
Поділитися:

25-го липня 2020 року під Броварами між с. Рожівка та с. Пухівка трапилась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої автомобіль марки «KIA Magentis» виїхав поза межі проїжджої частини та зіткнувся з деревом. В автомобілі перебували двоє 21-річних чоловіків. Найбільше постраждав водій легковика, якого рятувальникам довелось за допомогою спеціальних інструментів деблоковувати з понівеченого транспортного засобу. Про це детальніше можна прочитати у матеріалі видання «AT BROVARY» ось ТУТ.

Родичі водія звернулись до нашого видання аби розповісти про стан чоловіка та попросити про допомогу на його лікування.
Постраждалим є Мичак Євген Вікторович, 1999 року народження, мешканець м. Бровари, Київської обл., соліст гурту «Станція Відеопарк», який тільки-но отримав права на керування транспортним засобом. На жаль, перша самостійна поїздка за кермом автомобіля відбулась саме 25-го липня та яка закінчилась страшною аварією.
Саме через брак досвіду, як кермувальника, і трапилась ця дорожньо-транспортна пригода.

  
Чоловіка спочатку доставили в реанімаційне відділення Броварської багатопрофільної клінічної лікарні у край важкому стані, де його було повністю продіагностовано. Численні переломи ребер, таза, розриви органів, гематоми, видалення селезінки, а найстрашніше, що Євген до цього часу знаходиться у комі.
На днях постраждалого було вирішено транспортувати до Київської міської клінічної лікарні №17, оскільки броварська лікарня не була готова лікувати пацієнта такої важкості. Кожного дня рідні «викидують» на лікування Євгена десятки тисяч гривень. Навіть змушені були купити відсутній апарат, який діагностує роботу і тиск мозку, який коштує близько 1000 доларів.

МЕДИЧНІ ЗАКЛЮЧЕННЯ ТА ЗАТРАТИ НА ЛІКУВАННЯ ЄВГЕНА МИЧАКА ТУТ.

Станом на 01.07.2020 фізичний стан Євгена Мичака незадовільний. Чоловік й досі перебуває у комі. Сестра постраждалого розповіла у себе на сторінці про поточну ситуацію з братом:


Рідні, близькі та друзі постраждалого у ДТП на Броварщині Мичака Євгена звертаються до всіх небайдужих за фінансовою допомогою. 

– Зараз боремося за його життя, але в розпачі… Важлива кожна копійка, і ми благаємо, допоможіть витягти Євгена з того світу, — пише на своїй сторінці сестра Євгена, Альона Мичак.

Номер карти сестри: 5168 7573 8799 6673 (Альона Мичак).
Номер карти батька: 4402 7111 7086 4845 (Віктор Мичак).
Номер карти мами: 5354 3210 0255 1779 (Світлана Мичак).

Всі ми розуміємо, що чекати допомоги від держави марна справа, але ми віримо в те, що у кожному людському серці живе тепло, любов, розуміння та небайдужість до інших. Давайте подаруємо Євгену шанс на «друге День Народження, який як і всі ми, заслуговує жити і насолоджуватися життям. Зробивши добру справу ми будемо, ще більш щасливими, бо зробивши добро воно вернеться нам вдвічі більшим.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed