«Собака лает, а караван идет»…

image
12 Червня 2019, 22:21
Поділитися:

«Собака лает, а караван идет» — пословица, обычно произносимая для выражения готовности говорящего продолжать свое дело невзирая на злобную и бессмысленную критику. (Википедия)

Точніше не скажеш про «писанину» Миколи Неділька і Андрія Шевченка, які на всіх доступних їм ресурсах в абсолютно некоректній формі “критикують ” міського голову Володимира Сабадаша. Саме так: — «злобно и бессмысленно».

Природа такої поведінки Миколи і Андрія ні для кого у Василькові не є таємницею. Обидва старанно виконують замовлення відомих у місті осіб, яким Сабадаш добряче наступив на хвіст — забрав у них можливість збагачуватися за рахунок ресурсів територіальної громади, до чого вони раніше вже звикли.

З особливим старанням ця «компашка» експлуатувала тему будівництва 6 школи та проблему водопостачання у Василькові, залучаючи для цього журналіста-матюкальника Дубінського та комплексуючого журналіста Тимофійчука.

Але, як кажуть, собака гавка а караван іде. Сьогодні місцеві телевізійники відзняли репортаж з будівельного майданчику цієї школи. Всі бажаючі можуть передивитись відзняті відео і переконатись в тому, що школа будується швидкими темпами. Причому завдяки народному депутату Ігорю Кононенку це будівництво забезпечено фінансами на декілька місяців вперед.

Незважаючи на всі труднощі рухається вперед і питання надійного та якісного забезпечення міста питною водою. Сьогодні вже не стоїть питання кількості води. Мова йде по її якість. І в цьому питанні є певні зрушення — за нашою інформацією вже цим літом мешканці одного з мікрорайонів міста будуть забезпечені питною водою, яка відповідатиме відповідним стандартам якості.

Таким чином, саме конкретні справи у всіх напрямках своєї діяльності є найкращою відповіддю влади на недобросовісну, «злобную и бессмысленную» критику названих осіб та їх господарів…

Джерело: Рідне місто