Снігова негода спричинила масові ДТП в Броварах та Броварському районі (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

image
6 Лютого 2019, 15:42
Поділитися:

06.02.2019 року зима показує, що ще не планує відступати. Налипання мокрого снігу при нульовій температурі повітря ускладнюють рух транспортних засобів через слизьку дорогу.
В Броварах біля 08:30 по вул. Київська (біля ТЦ “NOVUS”) слизька засніжена дорога та недотримання дистанції призвели до ДТП, в якій зіткнулись три автівки: позашляховик Сузукі, “пірожок” Пежо та Ланос. 

Про це повідомили водії служби таксі “764”. Жертв нащастя немає, але час та фінансові затрати на пошкоджені автівки – наслідок перевищення швидкості та недотримання дистанції.

Неподалік Броварів на трасі Київ-Чернігів в с. Скибин сталась серйозна дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів. Не впоравшись з керуванням водій автомобіля “Пежо” виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся за автомобілем “Шкода”.

На місці аварії працюють працівники поліції. Також була помічена карета швидкої медичної допомоги, що говорить про наявність постраждалих в цій ДТП.

За інформацією, яку надали працівники Броварського відділу поліції, загиблих в цій аварії немає. Учасники ДТП отримали незначні тілесні ушкодження.
Ще одну дорожньо-транспортну пригоду полісмени оформляють біля мосту, що неподалік с. Квітневе за Броварами. Інформації про постраждалих в цій ДТП поки що немає.

Близько 13:00 була помічена дорожньо-транспортна пригода по вул. Київська біля ТЦ «Термінал». На світлофорі легковик марки “Сузукі” “догнав” автомобіль “Фольцваген”. ДТП також незначне без постраждалих, але при такій погоді оформлення аварій призводить до обмеження руху іншого транспорту.

За інформацією групи «Пухівка-News live» у фейсбук, незначна дорожньо-транспортна пригода трапилась в с. Пухівка по вул. Центральна на парковці одного з продуктових магазинів. Ця парковка знаходиться на крутому повороті центральної сільської дороги. Відразу три автомобілі стали учасниками даної ДТП: бусік та позашляховик марки “Мерседес” та легковий автомобіль марки “Опель”. Крім транспортних засобів ніхто в аварії не постраждав.

Видання «At Brovary» і надалі буде слідкувати за ситуацією на дорогах м. Бровари та Броварського району та оновлювати інформацію на своєму ресурсі. 

Якщо вам відомі випадки ДТП в Броварах та Броварському районі і ви готові поділитися своїми матеріалами (інформація, фото, відео) з виданням «At Brovary», дуже Вам будемо вдячні. Давайте разом оновлювати дану публікацію!

Видання «At Brovary» радить водіям в дні негоди мінімально використовувати свої транспортні засоби. Якщо вам все ж таки довелося сісти за кермо, то суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху, особливо в частині дотримання швидкісного режиму та правил маневрування.

Бережіть своє життя і здоров’я , своїми бездумними діями не наражайте себе та інших на небезпеку.

Публікація оновлюється…

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed